Неповнолітній активіст Сергій Чагаров продовжує отримувати погрози від депутатів Києво-Святошинської районної ради.

Як пишуть журналісти "Громадського", насильством по відношенню до школяра справа не закінчилася. Тоді депутатів розлютило те, що Чагаров почав публічно обговорювати закордонні поїздки депутатів, а також дерибан землі в рідному селі Гатне під Києвом.

Журналісти отримали докази, як народні обранці загрожують хлопцеві. Вони направили лист в службу у справах сім'ї та дітей, щоб вони перевірили, як мати стежить за своєю дитиною, оскільки він багато часу приділяє суспільним справам.

Чагаров передав журналістам запис розмови з людиною, голос якого схожий на голос заступника голови сільської ради Сергія Вітенко.

- Я тобі пропоную вибачитися перед депутатами, сказати, що ти не будеш займатися херней. І тоді, можливо, ми з тобою будемо спілкуватися по-іншому. Це в твоїх інтересах. Якщо ти хочеш повоювати, ми з тобою повоюємо. В рамках закону. Я тобі скажу, що кишка у тебе тонка. І можеш передати це тим, хто за тобою стоїть.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

- Це ви себе переоцінюєте ...

- Ти впевнений в собі?

- Трохи є...

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що рух "Чесно" заявляє, що висновок комісії Києво-Святошинської райради з приводу нападу депутата місцевої райради Олександра Паламарчука на місцевого школяра Сергія Чагарова, який є активістом руху, сфальсифікували.