Український волонтер і гонщик Олексій Мочанов розкритикував народного депутата Ірину Луценко, яка виступила за заборону ввезення автомобілів з єврономерами.

"Ірина Луценко під час вис-тупленія на вечірньому праймі каналу 112 Україна на превеликий жаль не тільки своїх виборців - продемонструвала абсолюне незнання питання. Не володіє проблемою і несе пургу. Дурниця. Нісенітниця. Заявляє про те, що закриють кордони для транзитників. Цікаво подивитися , як це зробить недавно болісно еврозаінтегрірованная країна. Тобто ми туди - так, а іноземці до нас транзитом - ні? Забавно. Нереально. Провокативно. Але ж чи пізно це, по північнокорейськи, або ніяк?" - написав Мочанов в Facebook.

Далі Луценко заявила, що таких машин півмільйона, а нам потрібно будувати дороги. Мочанов парирував, що у нас дорожній збір закладений в ціну бензину. Таким чином, чим більше їздять, тим більше надходить дорожнього збору.

Крім того, Мочанов зазначив, що податок тисяча євро буде вигідний. Оскільки українці почнуть купувати дорогі авто, розмитнення яких зараз стоїть нереальні суми. Згадав він також, на якій машині приїхала сама Луценко на ефір.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Президент країни обклав себе не професіоналами, а своїми, рідними, потрібними, слухняними і вірнопідданими людьми. Гірше яких бувають тільки - Куми. А тут і з кумами гр-йобаний сором (закреслено) ажур", - указу Мочанов.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні розробляють законопроект, що забороняє незаконне ввезення в Україну автомобілів з іноземною реєстрацією і номерами.