На платформі Google Play, магазині додатків для Android-користувачів з'явилася мобільна гра "Українські політичні бої", присвячена бійкам політиків країни.

Як стверджує розробник гри, студія "RV Entertainment Center", "політичні бійки вже давно стали національної української забавою, і саме цьому присвячена мобільна гра".

У додатку доступні 10 ігрових персонажів, створених на основі реальних українських політиків (від Петра, віртуального прототипу Петра Порошенка, до Міхеїла, створеного на подобі Саакашвілі). Само собою, у кожного бійця є своя суперздатність - Петро кидається цукерками, Олег б'ється вилами, а Юрій кидає нафтову вишку. Музичний супровід відповідний: реальні коментарі політиків звучать під час бійок.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Розробники заявляють, що в гру додано різні ігрові локації, проходження ігровий кампанії і режим швидкого бою, а також рекордна таблиця, щоб порівняти результати з іншими гравцями.

Жартівливу концепцію гри розробники пояснює на екрані в кінцівці гри: "Ми щиро сподіваємося, що "політична еліта" України присвятить свою енергію і завзяття боротьби не з суперниками, а з корупцією, бідністю і тими численними економічними та ментальними проблемами, які все ще виснажують нашу країну ".

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що європейський суд заборонив службову стеження.