Світові будинки моди відмовились від надто худих моделей. Відтепер дівчатам, які носять менший за 40 розмір одягу, вказуватимуть на двері.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Топові модні будинки, такі як Louis Vuitton, Christian Dior і Gucci змінили погляд на еталон краси. До моделей тепер висуватимуть нові вимоги. Наприклад, дівчата, які носять одяг менший 40-го і яким ще немає 16-ти років не зможуть претендувати на роботу з цими дизайнерами.



Як відомо, останні роки шаленої популярності набирають моделі plus size. Хоч таких моделей не так і багато, проте вони досить затребувані, особливо у фотоіндустрії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", найтовстіша модель світу 155-кілограмова Тесс Холлідей не соромиться демонструвати шанувальникам кожен сантиметр свого об’ємного тіла та пропагувати бодіпозитив.