Бойовики так званої "ДНР" забрали у місцевого жителя автомобіль і перепродали його іншому.

Про кричущий випадок написав у Facebook відомий український журналіст Денис Казанський.

"Просто бісить весь цей цирк! На кожному розі кричать, як у "ДНР" все добре, як в Україні погано, а самі, с*ки, що творять! Я ж не мажор, тачку мені ніхто не подарував, це простий "Ланос", а не "Мерс" якийсь! Навіщо ви, тварюки, у простих людей відбираєте!", - пише Казанський.

Інцидент трапився в 2015 році, коли потерпілий на ім'я Денис купив по довіреності 6-річний Ланос в іншого донеччанина - Олександра Подгорняка за 3500 доларів. Як з'ясувалося, Подгорняк був в банді Гіві. А документи на машину надрукували на принтері, в порушення процедури.

Пізніше так звані "міліціонери" забрали авто як речовий доказ і ніяких протоколів не залишили. В результаті у хлопця просто забрали машину. Більш того, справу порушили тільки за фактом підробки документів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Потрепевшій намагався шукати правди у керівництва, проте нічого не добився. А продавець Подгорняк залишився безкарним. "Але самий кайф в тому, що автомобіль у людини в "МВС ДНР" просто забрали і перереєстрували на себе!" - зазначив журналіст.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що терористи "ДНР" провели серію нічних рейдів по донецьким закладам для відпочинку нібито з метою затримання "українських диверсантів".