Самопроголошена влада півострова Крим відключила територію проекту Befooz напередодні відкриття.

Як повідомив керівник організаційного комітету проекта Микола Карпов, цей фестиваль мав замінити в Криму відомий "КаZантип", передає ТАСС.

"Нам відключили лінію, яку ми селу і подарували. Без світла виникає загроза появи пожежі, так як не будуть працювати водяні насоси і сигналізація. Я боюся, що вночі без освітлення можуть початися грабежі і мародерство", - каже він.

Відключення зробили працівники енергопостачальної компанії на вимогу місцевого МНС, фахівці якого виявили на території порушення правил пожежної безпеки.

Карпов сказав, що він подасть у суд для роз'яснення ситуації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ми здійснюємо свою роботу на законних підставах, справно платимо за землю, електрику, воду, податки. Навколо нас заробляють ще більше двохсот підприємців. Будемо позоватися до тих, хто здійснював незаконні відключення або перешкоджав діяльності підприємства", - сказав він.

Читайте також: "КаZантип" повернеться до Криму під іншою назвою

Нагадаємо, що цього року окупаційна влада Криму заборонила проект "Befooz" через продаж алкоголю, тому організатори вирішили відмовитися від фестивальної частини проекту.

Майданчик у кілька гектарів з арт-об'єктами, танцмайданчиками і кафе використовують як звичайне місце відпочинку на узбережжі.

Цього року фестиваль "Befooz" був заміною "КаZантипу", який у селі Поповка проводився з 2001 року.