Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) затримали ще одного підозрюваного у справі про розкрадання природного газу компанії "Укргазвидобування".

"Ця людина переховувалася від слідства, систематично змінюючи місце проживання - з літа 2016 року її оголошено в розшук. Зрештою детективи НАБУ встановили місцезнаходження та 5 вересня затримали розшукувану особу", - повідомляє прес-служба відомства.

Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою застави в 55 мільйонів гривень. Уточнюється, що затриманому інкримінується сім статей КК України. Серед них - заволодіння чужим майном, участь у злочинній організації, відмивання і приховування доходів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що головного фігуранта "газової справи" Онищенко Валерія Пісного відправили під варту на два місяці з запорукою в 10 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще