Про плани, яким не судилося збутися, написала зворушливий пост у соціальній мережі Facebook подруга загиблого в ДТП на Рівненщині політолога Олексія Курінного Ганна Соловей.

Молоді люди збиралися чимало всього побачити разом і встигнути, але жахлива аварія перекреслила всі мрії.

"Він склав список зі 113 місць, куди ми мали потрапити і гадав, що проживе до 84 років, заведе кота під іменем Зухель, напише мені пісню, покаже весь "свій" Київ, потрапить на Острів Недоступний і зробить сучасне аранжування для "ніч яка місячна"...", - розповіла дівчина.

За її словами, їй ніколи не доводилося раніше зустрічати таких людей, як Олексій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це була людина з теплою і відкритою душею, з якою ми відразу знайшли спільну мову і багато чого спільного. Його ерудицією і розумом я захоплювалась. Останніми днями говорив, що в нього в голові безліч інформації та ідей для статтей і дисертацій. На прохання все конвертувати в письмовий варіант у нього не було часу, адже він був весь час активний і чимось зайнятим", - пригадала Ганна.

За кілька днів до відїзду він стиг показати дівчині улюблені місця, і Аня чекала його з відрядження, аби теж прогулятися уже близькими її серцю вулицями Києва.

"Але не судилося... Замість його дзвінка чи зустрічі я отримала звістку про його смерть, яку досі не усвідомлюю і не хочу. Він обіцяв швидко повернутись і багато чого розповісти, але...
Його вдома чекали батьки, 2 незакінчені дисертації....і я", - закінчила розповідь вона.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Олексій Курінний та ще троє політологів і журналіст загинули в автомобільній аварії на Волині у середу, 6 вересня. Їх машина врізалася у вантажівку.