Один з ідеологів прокремлівських рухів Борис Якеменко заявив, що братиме участь у виборах президента Росії.

Як пишуть російські ЗМІ, офіційно про це Якеменко скаже ближче до початку кампанії. За словами майбутнього кандидата, свої плани він поки не обговорював з начальством із Кремля і братом Василем. Однак саме брат буде збирати гроші на проведення кампанії.

Якеменко ще сподівається на національно орієнтований бізнес і просто небайдужих людей. Крім того, гроші у нього з'явилися після продажу колекції середньовічних рукописів.

Варто відзначити, що на початку 2000-х Борис Якеменко і його брат Василь стали ідеологами створення прокремлівських рухів "Наші" і "Идущие вместе". На даний момент Борис викладає історію в РУДН.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Росії на президентські вибори громадян вирішили залучати за допомогою флешмобів і забавних мемів.