Генерал-майора Петра Нікітенка відкликали із зони Антитерористичної операції після того, як солдати поскаржилися на його висловлювання.

Про це написав у Facebook волонтер Роман Доник. "Призначено розслідування. Швидше за все, буде якесь кадрове рішення. Швидше за все - буде боляче", - зазначив волонтер. Він упевнений, що позиція начальника Генштабу Віктора Муженка така, що він нікому не дозволить ображати і принижувати солдатів і звеличувати армію Росії.

Раніше стало відомо, що Нікітенко назвав добровольців "злодіями і мародерами, які боягузливо втекли з Іловайська". Крім того, він заявив, що з Росією воювати не можна, тому що вона велика країна.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська армія отримає вітчизняне озброєння, яке три роки розробляли на заводах держконцерну "Укроборонпром".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще