Знаменитий український модельєр та новоспечений татусь Андре Тан дещо змінив напрям діяльності, тепер замість дорослих модниць, Тан одягає найменших українців.

Нещодавно дизайнер представив першу дитячу колекцію під назвою "Tigres by Andre Tan", а лінійку вишуканого вбрання назвав "Наполеон та Жозефіна", - пише "Новости.Ю".

Така ідея прийшла до Андре після того, як йому самому довелося обирати наряд для крихітної донечки.



Перша колекція виконана у ніжному білому та з відтінком айворі кольорі. Головними елементами стали аристократичні символи: листок конюшини та корона. Крім одягу, до колекції увійшла також постільна білизна та різні аксесуари.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вся дитяча лінія відрізняється унікальним дизайном, використанням цікавою вишивки та мережива. А найголовніше це те, що вся колекція створена виключно з натуральних тканин", - розповів модельєр.



Крім того, у планах дизайнера ще й створення м'яких іграшок із популярними мультгероями.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Андре Тан обмінявся взуттям з популярною телеведучою Катею Осадчою та приміряв високі підбори.