Відомий британський кіноактор Бенедикт Камбербетч, знайомий більшості глядачів за роллю Шерлока Холмса, незабаром постане перед шанувальниками в образі геніального американського винахідника Томаса Едісона.

Перший трейлер фільму "Війна струмів" режисера Альфонсо Гомес-Рехона, в якому британець зіграв одну з головних ролей, уже опублікували в мережі.

Картина розповідає про професійну конкуренцію, що переросла в особисту ворожнечу, між Томасом Едісоном та іншим американським винахідником Джорджем Вестінгаузом. Його зіграє Майкл Шеннон. Ці двоє геніїв боролися за практичне використання технологій постійного та змінного струму.

Фільм планують представити на Міжнародному кінофестивалі в Торонто (TIFF), а світова прем'єра в запланована на 24 листопада 2107 року.

Критики вже вважають можливим участь стрічки у боротьбі за "Оскар" у номінації "Кращий фільм" і в категорії "Кращий актор", під яким мається на увазі Бенедикт Камбербетч.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Бенедикт Камбербетч засвітився в міжнародному трейлері супергеройського фільму "Тор: Рагнарок".