Розвідник на війні – це вуха та очі військових, і саме від його уважності та спостережливості часто залежить результат чергового зіткнення з противником.

Як своє професійне свято відзначають розвідники на позиціях під багатостраждальною Авдіївкою, показав у своєму сюжеті "24 канал".

Головне кредо розвідника – залишатися непоміченим, але помічати будь-які дії ворога. Коли триває перемир’я, воїни не розслабляються, а максимально використовують цей час для збору інформації, що стане в нагоді в період активізації бойовиків.

У свою чергу ворог веде себе нахабно: будує, не ховаючись, нові позиції та зміцнює старі. Стріляють окупанти менше, але ж стріляють. Щоранку українські захисники знаходять чергові "подарунки" від противника поблизу своїх позицій. Кажуть, терористам приводу для подібних "привітань" не потрібно.

День розвідника хлопці відзначать скромно. Один з бійців з позивним Смайл каже, що зробить собі "святкової вівсянки" та чайку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", українські розвідники виявили схованку бойовиків з технікою та озброєнням, що заборонені Мінськими угодами.