Не повірите: названо улюблену фразу Трампа

Проаналізувавши численні виступи, а також повідомлення в мікроблозі Twitter президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа, журналісти виокремили слово, що найчастіше вживає глава держави.

Техніка окупанта на кордоні України: в мережу злили відео

У мережі з'явився відеозапис, на якому видно, що російська військова техніка пересувається в прикордонній з Україною області. Користувач Twitter засік техніку під Воронежем.

Вибори в Росії: маріонетка Путіна створить фон

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Один з ідеологів прокремлівських рухів Борис Якеменко заявив, що братиме участь у виборах президента Росії. Як пишуть російські ЗМІ, офіційно про це Якеменко скаже ближче до початку кампанії.

Ураган "Ірма" розніс один із найнебезпечніших аеропортів світу

П’ятибальний ураган "Ірма" вже наробив чимало лиха і продовжує свою руйнівну ходу. Він суттєво зруйнував один з десяти найнебезпечніших та найвідоміших аеропортів у світі - аеропорт Юліани на острові Сінт-Мартен.

Ексклюзивного Путіна хочуть продати на аукціоні

У мережі з'явилося відео відпочинку сімей російського політика Анатолія Собчака і російського президента Володимира Путіна. Відео компромату продається на даркнеті.