Росія нагнітає та підвищує градус військової небезпеки заради свої амбітних планів, що зрозуміла вже вся світова спільнота. В той же час президент України Петро Порошенко лише робить гучні заяви, замість реальних дій.

Про це повідомив український волонтер Мирослав Гай в Facebook. Він зазначив, що у відповідь на агресію та пропаганду Кремля Україна мала б розробити програму оборони, а також зміцнити національну безпеку.

Оборонні підприємства країни, за його словами, отримали б в результаті мільярдне фінансування на переоснащення армії. Гай вважає, що слід було б розпочати підготовку до мобілізації, а промисловість та бізнес мали б підготувати до можливої війни.

Волонтер вважає, що владі потрібно провести роботу за населенням на випадок бойових дій: підготовка укриттів, цивільної оборони у школах, садках та підприємствах. Він додав, що Кремль вже давно готувався до агресії. Україна, за його словами, мала б уже давно провести всі перераховані заходи.

"Фактично РФ хапнула Крим, зганяє дивізії до наших кордонів і формує армії. Це короткотривала акція, бо є дуже дорогою. А ось теракти вони влаштують. Доки Захід вводить санкції, РФ проводить "Захід 2017" і підтягує дивізії, а також паралельно проводить програму політично-соціальної дестабілізації у регіоні та країнах "противників". Теракти – це головна складова цього процесу. А ще підкупи урядовців, як Шредера чи Берлусконі. І КНДР, то теж не просто так. Ми сміємось, що РФ віддала Китаю землі та Сибір, а це Союз. Відповідно у світу з'явилось розуміння, що ми маємо справу з небезпечним маніяком із ядерною зброєю. І тепер всі думають, що робити. Кожен вирішує свої проблеми по-своєму. Японія пропонує мирний договір, Порошенко робить заяву у Раді, а я їду у бойову частину на збори. А мало б бути оголошено Національну Програму Оборони та загальну мобілізацію", - підсумував волонтер.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, президент Петро Порошенко під час виступу у парламенті розповів, які військові плани розробляє Кремль.