Зовсім недавно відомий в Україні продюсер Денис Путінцев дав інтерв'ю Знай.иа. Він розповісти нам досить багато цікавих речей, які стосувалися не тільки українського шоу-бізнесу, але й інших актуальних для нашої країни.
Ми встигли поговорити і про стан українського шоубізу на даний момент, і про те, що чекає його в найближчому майбутньому. Так само, ми дізналися позицію Дениса, з приводу українських артистів, які виступають в РФ. А в самому кінці, він розповів нам досить цікаву історію, яку навряд чи багато хто знав до цього.

Звичайно, спочатку неохоче, а потім Денис Путінцев все-таки розповів одну з найцікавіших історій з його кар'єри.
Коли він був ще зовсім молодим журналістом, у місто Харків приїхала група "Король і шут". Всі знають наскільки хлопці безбашенні, але мало хто чув про подібних історіях.
Вийшовши з поїзда, учасники групи майже не стояли на ногах, тим не менш, це не завадило їм зажадати ще ящик горілки. Звісно, відмовити їм було дуже складно.
За лаштунками сцени, де Кіш повинні були виступати, стояв рояль, якому не дуже пощастило. "Учасники групи по черзі наблювали в нього, а після вирушили виступати", - розповів продюсер. Ви подумаєте, що групу в подібному стані зал просто підняв би на сміх, але було зовсім не так. Король і шут відіграли неймовірний концерт, підняли зал на вуха, а після просто спокійно пішли спати.

Варто відзначити, що Денис Путінцев так само розповів про випадки, коли буває повністю навпаки. Коли група неймовірно добре виглядає в кліпах, але на концертах виявляється, що вся харизма і крутість є тільки на екрані. Прикладом стала відома українська група "Гриби".