В Одесі розсекретили незаконну діяльність працівників управління по боротьбі зі злочинами. Вони сприяли торгівлі людьми та проституції.

Як повідомляє прес-служба МВС області, міліціонери займалися цим, щоб отримати неправомірну винагороду.

Вони сприяли незаконній діяльності притонів на території Одеси. Процедуру затримання злочинних співробітників організували члени Управління внутрішньої безпеки ГУМВС та слідчі прокуратури.

Силовики провели обшук у приміщенні управління.

"У ході розслідування кримінальних виробництв, розпочатих за фактами перевищення службових повноважень та зловживання службовим становищем, проведений санкціонований обшук в службовому приміщенні управління", - йдеться в повідомленні.

Міліціонери вилучили документи, цифрові носії інформації та інші речі, які вказують на незаконні дії співробітників міліції.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: У Краматорську затримали сімейну пару сутенерів

Нагадаємо, що 16 липня в Слов'янську викрили діяльність сутенерів і закрили публічний будинок. Сутенери обладнали спеціальні кімнати для надання інтимних послуг. Там постійно перебували три або чотири дівчини за викликом.

Їх підбирала співучасниця організатора групи, 32-річна місцева мешканка. Вона також приймала замовлення від клієнтів за контактними телефонами.