Експериментальний автоматизований магазин в Санта-Кларі є демонстраційним простором стартапу Standard Cognition, в якому використовуються мережа камер, машинний зір і алгоритми глибокого навчання для контакту з клієнтом.

Співзасновник Standard Cognition і головний операційний директор Майкл Суслал говорить, що компанія сподівається відкрити власний магазин через шість місяців, в якому не буде жодного співробітника-людини. На даний момент Standard Cognition приділяє багато уваги на вдосконалення своїх технологій в експериментальному магазині, використовуючи камери для відстеження покупців і продуктів, які вони знімають з полиць, в режимі реального часу.

Віртуальний касир на касі практично не помиляється. Наприклад, злодій непомітно сховав банку їжі під кофту, сподіваючись, що цього не помітять камери. Коли він підійшов до каси, у списку покупок крім вмісту кошика була та сама банкf, яка була "непомітно" захована.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що вікна почнуть виробляти електроенергію.