Прикордонники порадили українцям не перетинати кордон через пункт пропуску "Краковець". Це пов'язано з поверненням екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

Попередження опублікували на сайті Держприкордонслужби. У відомстві розповіли, що ускладнення з поїздками можуть бути через анонсовані акції на пункті пропуску. Вони заплановані на 10 вересня.

"У зв'язку з можливим проведенням масових зібрань поблизу пункту пропуску Краковець протягом 9-12 вересня Держприкордонслужба рекомендує вибрати інші маршрути руху, щоб уникнути можливих незручностей", - пояснили в прес-службі ДПС.

У відомстві учасникам запланованих акцій нагадали, що в прикордонній смузі та районі діє особливий режим. Він чітко регламентує порядок в'їзду, перебування, проживання, пересування біля кордону. Прикордонники попросили учасників дотримуватися норм і правил, встановлених законом.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвили назвав дату повернення в Україну і як буде перетинати кордон.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще