Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль жорстко відповів нардепу Надії Саавченко на звинувачення на його адресу про контрабанду сигарет до Євросоюзу з окупованих територій Донбасу.

Свою позицію він озвучив в ефірі телеканалу "112 Україна". Москаль зазначив, що Савченко обіцяла передати правоохоронцям докази контрабанди. Крім того, він порадив журналістам звернутися до неї, щоб дізнатися результати її "розслідування".

Москаль сказав, що всі вантажі крім закарпатської митниці, проходять контроль на угорській, словацькій та румунської. Він додав, що за логікою Савченко йому доводиться керувати ще й "румунської, словацької та угорської тютюнової мафією".

"А якщо людина, окрім літра горілки ні в чому не розбирається ... Запитайте самі її через місяць - де докази того, що вона сказала в вашій студії? Де ті" факти ", які вона, обійшовши всі забігайлівки, озвучує в прямому ефірі п'яним мовою? Я не хочу про це говорити, щоб не робити їй рекламу ", - заявив Москаль.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він сказав, що дуже добре знає Савченко і нагадав, як вона "погубила десятки людей" в складі "Айдара" під час боїв на Донбасі.

"Потім потрапила п'яна в полон, бо впала з бронетранспортера після п'янки, так її росіяни і захопили", - заявив голова Закарпатської ОДА.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, нардеп Надія Савченко відзначилася нарядом у Верховній Раді, чим привернула пильну увагу.