Співаків та інших представників шоу-бізнесу, які заявляють, що вони "поза політикою", назвав "бл*дями" український режисер Ахтем Сейтаблаєв.

Таку жорстку характеристику він дав в інтерв’ю виданню "Апостроф".

Режисер переконаний, що артисти і музиканти не можуть бути осторонь політики. Ті ж, хто так говорить, переслідують лише власні меркантильні інтереси.

"Вони нікого не втрачали, у них ніхто не загинув, їх друзі не беруть участь ні в волонтерському русі, ні в житті країни. Вони живуть так, як вони жили завжди, і не хочуть нічого міняти в цьому. Я всім бажаю здоров'я і так далі, просто для мене це - бл * ді. Все, крапка, кінець фрази", - підкреслив Сейтаблаєв.

Він вважає, що якби до когось із цих "позаполітичних" прилетів у двір 120-міліметровий снаряд, вони відразу б змінили свою думку про те, що війна, як і політика, їх не стосується.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", продюсер Денис Путінцев розповів про подвійні стандарти в українському суспільстві.