Фейком назвали заяву голови Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, народного депутата від Блоку Петра Порошенка Ніни Южаніної про підписання домовленостей з владою представники організації "Авто Євро Сила".

Відповідну інформацію команда, що представляє інтереси власників автомобілів на іноземних номерах, опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Заява Южаніної, що "Авто Євро Сила" пішла на компроміс – це фейк! Ми не маємо жодних домовленостей з владою", - йдеться в повідомленні.

Недавно нардеп заявила, що БПП підписав з ними меморандум про взаєморозуміння, який включає зобов'язання для двох сторін.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Користувачі у свою чергу не стали себе стримувати в коментарях. "Молодці правильно. Новий мітинг, європейські правила розтаможки українцям. Олігархічну владу за грати", "Чим цинічніша брехня тим легше в неї повірять», "Тут варіанти 2 або хай роблять нормальне розмитнення для всіх машин і назавжди як в цивілізованих країнах, або як мінімум всі авто які завезені дають нормально узаконити", - написали вони.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що депутати вирішили заборонити незаконне ввезення в Україну автомобілів з іноземною реєстрацією та номерами.