Обидві ноги внаслідок підриву на міні втратив "медійний" бойовик, член бандформування "Схід" терористичної організації "ДНР" Джабар Рафі Абдул з позивним "Абдула" на Донбасі.

Одним з перших цю інформацію оприлюднив у Twitter блогер Necro Mancer, виклавши скрін публікації такого собі сепаратиста Олександра Сладкова. Той розказав, що сьогодні домовлявся зустрітися з "Абдулою", але незабаром отримав інформацію про вибух.

Згодом факт тяжкого поранення терориста підтвердив і користувач РадіоБабай. Він переконаний, що так "тільки краще". Мовляв, можна зі студій шоу взагалі не виходити, натякаючи на те, що бойовик був добре розпіарений кремлівськими пропагандистами.

Популярності найманця серед ЗМІ сприяли його родинні зв’язки. Він був племінником міжнародного терориста, лідера Ісламської партії Афганістану Гульбеддіна Хекматіяра, який співпрацював з Усамою бен Ладеном.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У свою чергу користувачі не особливо співчувають терористові. "Зустрічайте, скоро на всіх перехрестях "ДНР" буде просити милостиню", "Хочу, щоб він вижив і все життя дріб'язок по електричках збивав", "Шкода, що голову не відірвати", - пишуть вони в коментарях.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", днями на міні підірвався терорист "Ефіоп", наближений до ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького.