Блогер показав, на що перетворюється колись квітучий та туристичних Кримський півострів. Наразі унікальні природні об’єкти просто стали звалищем, їх засипають сміттям місцеві мешканці.

Відповідні фото опублікував відомий фотоблогер Сергій Анашкевич.

На знімках краєвиди в Караларському ландшафтному парку. Місцями видно купи сміття, як побутового, так і будівельного, який звозять туди місцеві мешканці.



Блогера просто обурює те, куди дивляться чиновники, та й чому люди так ставляться до такої багатої природної спадщини.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Знову відповідальним чиновникам абсолютно наплювати на те, якими бачать ці приголомшливі місця туристи, так само, як і місцевим жителям, які вивозять сюди побутової і будівельне сміття", - пише Анашкевич.



Усе це й відповідає на питання, чому Крим провалив туристичний сезон та чому туди не хочуть їхати відпочивальники.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", кримчани скаржаться на недоїдання та "рускій мір", який щоразу знаходить важелі впливу на населення.