Глава Міністерства закордонних справ Білорусі Володимир Макей заявив, що його країна на Україну нападати не збирається.

Про це передає "TUT.by".

Міністру нагадали, що вчора Петро Порошенко в черговий раз висловив стурбованість, що під час навчань "Захід-2017" Росія може створити ударні угруповання на території Білорусі для нападу на Україну.



"Уже набило оскому повторювати, що ми, Білорусь ніколи не була загрозою для сусідніх держав і не має наміру бути такою загрозою", - заявив Макей, ніби не помітивши, що питання була про Росію, а не про Білорусь.

"Під час мого недавнього перебування в Будапешті на зустрічі міністрів закордонних справ Вишеградської групи та країн "Східного партнерства" міністри закордонних справ Польщі та України цікавилися цим питанням", - додав Макей.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", Росія нагнітає та підвищує градус військової небезпеки заради свої амбітних планів, що зрозуміла вже вся світова спільнота.