Гіганти Amazon і Apple включилися у боротьбу за права на прокат фільмів про агента 007 Джеймса Бонда.

Як передає Hollywood Reporter, зараз всі права на франшизу належать компаніям MGM і Eon Production. Два попердні фільми про пригоди секретного агента випустила в прокат Sony Entertainment, що нині також претендує на нову угоду з правовласниками.

Серед інших бажаючих видання називає кінокомпанії Warner Brothers, Fox і Universal.

Експерти оцінюють повну вартість франшизи у суму від двох до п’яти мільярдів доларів. Ці цифри що для Amazon, що для Apple є цілком підйомними, тож у майбутньому, вважають оглядачі, вони таки спробують купити всі права на Джеймса Бонда.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ця інвестиція має всі шанси на успіх, оскільки франшиза приховує великий потенціал, оскільки поки що агент 007 фігурував лише у фільмах та відеоіграх. Враховуючи, що є ще такі незаповнені ніші як серіали, інтернет-контент та різні товари із зображенням героя, нові правовласники зможуть непогано заробити.

Новий фільм про пригоди секретного агента запланований на листопад 2019 року. Головну роль, як і в попередніх чотирьох картинах, зіграє Деніел Крейг.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", стало відомо, хто запише саундтрек до нової частини "бондіани".