Близько двох десятків вантажних тентованих і бортових автомобілів за останню добу зафіксували на трасі Н-21 в напрямку Шахтарська і Донецька через Сніжне.

Про це повідомила група "Інформаційний спротив".

Серед вантажу, що перевозиться - ящики з боєприпасами і спорядженням, ліс кругляк, бочки з паливно-мастильними матеріалами, польові кухні, дизельні електростанції.

У колоні також помітили чотири наливники: три КАМАЗи та один "Урал".Також серед транспорту побачили два автокунга та не менше двох автокранів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Загалом же в напрямку Донецька та Старобешево протягом останніх чотирьох діб фіксують активний рух транспорту окупантів.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", бойовики Захарченка влаштували мобілізаційні навчання, на яких відпрацьовують вербування свіжого "гарматного м’яса".