Недовго українські воїни раділи відносно спокійним будням у зоні АТО: бойовики знову почали порушувати перемир’я.

За інформацією прес-центру штабу АТО, опублікованою в соціальній мережі Facebook, останньої доби найгарячіше було на Приморському і Донецькому напрямках. Терористи чотири рази обстріляли з гранатометів та великокаліберних кулеметів позиції ЗСУ на околицях Авдіївки, двічі – поблизу Зайцевого.

Також під ворожим вогнем опинились українські опорні пункти біля шахти Бутівка та позиції біля Кримського, на Луганському напрямку.

Двоє наших захисників отримали поранення після гранатометного обстрілу терористами околиць Мар’їнки та Красногорівки. Ще одного солдата поранив снайпер.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У свою чергу сили АТО не піддалися на провокації бойовиків. Нині українські солдати не тільки захищають лінію розмежування, а й активно допомагають у відновленні інфраструктури Донбасу.

Зокрема, воїни ЗСУ спільно з представниками ОБСЄ та Міжнародного комітету Червоного Хреста забезпечили можливість ремонту водогону "Горлівка-Торецьк" поблизу шахти імені Гагаріна, охороняючи працівників від нападу ворога. Тепер жителі Торецька та селищ у "сірій зоні" мають воду.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", шолом українського солдата врятував його від смерті, прийнявши на себе три кулі.