Бійці Кропивницького 3-й полку спецпризначення похизувалися перед журналістами "5 каналу" новим озброєнням.

На полігоні, де якраз тривали навчання спецназівців, воїни продемонстрували сучасну снайперську зброю, адже кілька тижнів тому отримали сотню новеньких гвинтівок.

За словами одного з захисників, модель Z-10 є напівавтоматичним снайперським комплексом. Вона підганяється під кожного стрільця, тобто через регулювання довжини приклада регулюється спуск.

Воїн з позивним "Рева" в Збройних силах служить більше 10 років. Чоловік, який за цей час випробував різні види зброї, зараз опановує нову розробку українських зброярів - автомат "Вулкан", яких на групу розвідників виділили всього кілька штук.

Солдати пригадують, що на початку бойових дій на сході у них були лише "голі стволи", і нинішня зброя – це величезний ріст і прорив за останні роки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на полігоні "Десна" кращі снайпери ЗСУ показали свою підготовку.