Священик Московського патріархату так залякав жителів селища Голоби Волинської області, що навіть коли його собака покусав трирічного хлопчика, ніхто з людей і не подумав підняти на вуха поліцію чи якось захищатися.

За іншою інформацією, від зубів вівчарки, яка живе на території Георгіївської церкви, постраждали ще двоє дівчаток, 4 та 6 років, передає ТСН.

Не на камеру місцеві жителі розповідають, що інцидент з собакою замовчують, оскільки за священика Нифонта заступається голова селища, який також підтримує церкву Московського патріархату.

Люди кажуть, піп та його палкі захисники тримають у страху все село.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Карають за те, що на автобусній зупинці сигарету хлопець курив, ймовірно, що цього не повинно бути, карають штрафом. А тут така трагедія, і тиша", - розповіла одна з жінок.

За словами іншої мешканки Голобів, священик є "агресивною і лукавою людиною". Вона стверджує, що той дав батькам покусаного хлопчика грошей.

"Поп відкупився колом: з батьками, з лікарями. Місцева влада все замовчує. Зробили в селищі з нього ідола. Він прийшов сюди на готову церкву... Таке враження, що російська поп тут "смотрящий". Але обурює те, що все куплено . Кругом всіх підкупив. Його послухати, то він тут святий. Але чому ця собака виявилася на території церкви? " – обурюється ще одна жінка. Каже, всіх, хто виступає проти священика, у селі переслідують.

Волинська поліція підтвердила інцидент, заявивши, що він зафіксований 2 вересня. За словами правоохоронців, постраждала лише одна дитина, якій три роки. Хлопчика госпіталізували в Ковельську районну лікарню. Вони додали, що про покусану дитину повідомили лікарі, натомість мати "ні до кого ніяких претензій не мала".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у канадському метро розлючена жінка покусала свою собаку.