У соцмережах поглузували з часів, коли всі люди жили приблизно однаково, могли собі дозволити придбати практично все те, що і сусіди, однак не було де придбати, того чого хотілося.

Користувач під ніком Svirsky1‏ опублікував у Twitter фото переповнених магазинів за часів СРСР, однак переповненими вони були хіба що людьми.

"Мерчандайзинг в СРСР", - іронічно підписав знімок автор посту.



На знімках показали, як розкладали консервні банки на пустих полицях.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Деякі користувачі пригадали ті часи та написали, що дійсно часто бачили подібне. Єдина різниця, що на полицях у такому ж порядку розставляли різний товар, кому з чим пощастить, так би мовити. Десь консерви, а десь морська капуста. А щоб купити хліб чи молоко, потрібно було ще з 5 ранку займати чергу.



Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", вдова Володимира Висоцького Марина Владі розповіла, як би співак поставився до Путіна сьогодні.