В Об'єднаних Арабських Еміратів засудять 41 людину за спробу захопити владу і встановити в країні халіфат.

Як повідомляє ВВС, серед заколотників були в основному іноземці. Громадяни ОАЕ також входили в злочинне угрупування.

Генеральний прокурор Салем Саїд Кубейш звинуватив 41 людину в спробах вчинити терористичний акт. Він запевнив, що терористи контактували з бойовиками інших держав, у угруповання був цілий арсенал зброї.

Влада ОАЕ постійно розправляється з ісламістами, які намагалися повалити владу. Світові правозахисники ставлять під сумнів справедливість судових рішень, тому що у багатьох з них немає права на апеляцію.

Спостерігачі з прав людини заявляють, що вироки зміцнюють репутацію ОАЕ в якості серйозного кривдника основних прав людини.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: З'явилося відео падіння літака з родичами бен Ладена (відео)

Нагадаємо, що у липні 2013 року, 68 ісламістів ув'язнили без права на апеляцію за звинуваченням у змові з метою повалення уряду ОАЕ.

А в січні минулого року, суд в столиці Абу-Дабі визнав винними 30 осіб за сприяння з партією ісламістів Єгипту "Брати-мусульмани".