Українці все частіше оглядаються на приклад розвинених країн. І це досить добре, адже при курсі на Європу, їх досвід стане нам у нагоді. Проте більшість людей забувають, як складно даються іноземцям їх прибутки.

Відповідну думку на сторінці у Facebook висловив народний депутат Сергій Шахов.

В якості прикладу він навів систему, яка вже тривалий час працює у Німеччині. Так звані "білі комірці" (офісні клерки, банківські співробітники та фахівці офіційних установ, - ред.) за восьмигодинний робочий день встигають виконати стільки завдань, що часто дивуються навіть самі.

Вони готові затриматися на зайві десять хвилин, але при цьому ніколи не витрачають час на те, що вважають недоцільним:

"Кава, туалет, розмови з дружиною по телефону не входять в робочий час. І так роблять майже всі німці. Бо не працювати, коли тобі заплатили - це красти у свого керівництва", - зазначив політик.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шахов запевнив: хоча практично в кожного німця є нерухомість і власний автомобіль, нерідко й не один, але для цього вони докладають чимало зусиль і йдуть до своєї мети впевнено:

"Життя "як у Європі" починається не з покупки милого будиночка і трирічного БМВ. Відправною точкою стає прагнення чесно працювати на будь-якій посаді в будь-якій сфері", - підсумував депутат.

Як повідомляв портал "Знай.ua", розвинуті країни показали гарний приклад, як зберегти навколишнє середовище.