"Укрзалізниця" з 3 серпня 2015 року призначила додатковий поїзд № 609/610 Харків – Лисичанськ, а також із 6 серпня - нічний швидкий поїзд №52/51 Запоріжжя-Київ.

Як повідомляє прес-служба підприємства, то таке рішення прийняли за побажанням українців, для яких ці маршрути важливі, а кількість потягів обмежена.

У відомстві розказали про маршрути нових потягів.

Поїзд № 609/610 Харків – Лисичанськ із Харкова вирушатиме о 13:00 і прибуватиме до Лисичанська о 20:25. Зворотно із Лисичанська поїзд відправлятиметься о 21:05 і прибуватиме до Харкова о 04:22.

Нічний швидкий поїзд №52/51 Запоріжжя-Київ відправлятиметься із Запоріжжя по других, четвертих та сьомих днях тижня о 21:45 та прибуватиме до Києва о 07:14.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Повертатиметься з Києва поїзд розпочне з 7 серпня і відправлятиметься по перших, третіх, п'ятих днях тижня о 22:58 та прибуватиме до Запоріжжя о 10:25.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" додала низку літніх поїздів до Одеси, Херсона, Львова, Ужгорода та Івано-Франківська через збільшення потоку туристів.

Читайте також: "Укрзалізниця" запустить ще один поїзд з Києва до Львова

Також з першого серпня ввели додатковий потяг Одеса-Львів. Крім того, подвоїли інтенсивність курсування поїзда Київ-Генічеськ.