Влада Зімбабве розшукує ще одного американця, підозрюваного у незаконному убивстві лева. Раніше убивство місцевого улюбленця лева Сесіля викликало обурення в усьому світі.

Керівництво управління із нагляду над національними парками і дикою природою країни заявило, що чоловік, який приїхав із штату Пенсильванія, нібито застрелив лева у квітні, пише ВВС.

За повідомленням відомства, власника землі, на якій сталося убивство тварини, арештували.

Влада країни не розкрила деталей квітневого інциденту, заявивши лише, що лева убили без відповідного дозволу.

Читайте також: Бразильці вистежуватимуть бракон'єрів дронами

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Зараз Зімбабве добивається екстрадиції дантиста Волтера Палмера із американського штату Міннесота, який убив лева Сесіля у червні.

13-річний лев Сесіль був однією з головних туристичних принад знаменитого зімбабвійського Національного парку Хванге.

Стоматолог наполягає на тому, що не знав, що лев перебував під охороною держави, і вважав полювання законним.

Американські журналісти з'ясували, що раніше дантиста вже визнавали винним у браконьєрському полюванні на чорного ведмедя в штаті Вісконсин у 2008 році.

Як і багато інших африканських країн, Зімбабве намагається покласти край нелегальному полюванню і браконьєрству, які загрожують існуванню багатьох видів диких тварин.