У Андрія Балоги, сина голови депутатського клану Закарпаття Віктора Балоги, на кордоні конфіскували дипломатичний паспорт, на отримання і використання якого він не має жодного права.

Сьогодні, 2 серпня, сайт "Трибуна" повідомило, що на одному з прикордонних пунктів пропуску у депутата Закарпатської обласної ради та сина Віктора Балоги Андрія Балоги відібрали дипломатичний паспорт.

Причиною конфіскації, підкреслює джерело, став доволі очевидний факт: Андрій Балога не мав жодного права на отримання та використання такого паспорту.

Читайте також: "Балога досі почувається господарем області" - експерт

Відомо, що нинішній голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль ще у 2009 році вимагав притягнути до відповідальності Віктора Балогу за користування пільгами, перевагами і державними коштами. Тоді Москаль підкреслював, що Віктор Балога зробив дипломатичний паспорт у подарунок на 40-річчя своєму брату Івану, що можна розцінювати, як корупційні дії.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Згідно Указу Президента України, отримати і використовувати дипломатичний паспорт може виключно депутат Верховної Ради. На даний момент Андрій Балога, який успішно користувався таким документом, є депутатом Закарпатської обласної ради.