У передмісті данського міста Орхус з'явиться населений пункт, в якому будуть повністю відсутні автомобілі. Це містечко з'явиться у рамках реалізації Національної програми по озеленення країни.

Місто отримало символічну назву Nye, яка означає "новий". В ньому сучасні технології допомагатимуть мешканцям відчувати себе у гармонії з природою. Населення Nye буде нараховувати приблизно 15 тисяч мешканців.

Люди, які будуть приїжджати до Nye зможуть залишити свої автівки у спеціальній зоні поза містом, від якої пішки добиратимуться до своїх осель. У населеному пункті збудують велосипедні дороги. Також в ньому буде присутня вся необхідна інфраструктура.

Читайте також: Як виглядають відомі місця планети з висоти пташиного польоту (фото)

Від міста буде їздити швидкісний трамвай до центра Орхуса. Данський уряд планує закінчити будівництво проекту через 5 років.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще