За результатами дослідження тревел-порталу "Travelzoo" найдоброзичливими країнами визнані Італія, Австралія і Мексика.

Про це повідомляє сайт "Travelzoo".

Інтернет-портал опитав близько восьми тисяч туристів. Мандрівники висловили свою думку про дружелюбність жителів США, Європи та Азії.

Критерії оцінювання дружелюбності країн були наступними: 30% - готовність місцевих мешканців допомогти туристу, який заблукав, 24% - готовність порекомендувати ресторани і місця для розваг, і 20% - тепле привітання.

Серед найбільш дружелюбних європейських країн опинилися Італія, Ірландія, Великобританія, Іспанія та Нідерланди. Столицю останньої - Амстердам - ​​визнали найтеплішим по відношенню до приїжджих містом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: В Одесі створили тревел-стартап, що дозволяє дізнатися про курорт від місцевих

У Латинській Америці найдоброзичливіші - це жителі Мексики, Коста-Ріки, Куби, Домініканської Республіки та Бразилії.

В Азіатсько-тихоокеанському регіоні туристи найбільше вподобали теплий прийом австралійців, новозеландців, тайландцев і жителів острова Фіджі і Японії.