Ікона британського шоу-бізнесу, співачка та відома телеведуча Сілла Блек померла у віці 72 років у своєму будинку у Іспанії.

Як повідомляє The Daily Mirror, зірка, чия кар'єра тривала більше 50 років, померла уві сні.

У іспанській поліції офіційно підтвердили смерть легендарної співачки, яка 10 років поспіль очолювала музичні чарти Британії і співала разом із культовими виконавцями, включаючи гурт The Beatles.

Читайте також: З померлою дочкою Уїтні Х'юстон прощалися під пісню її матері

Торік жінка в одному із своїх інтерв'ю зізналася, що страшенно втомилася від старості та хоче померти. "Сімдесят п'ять це хороший вік, щоб піти", - сказала вона тоді.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У свій час вона вела популярні програми на британському телебаченні та була обличчям ВВС. Сілла Блек мала цілу колекцію нагород "Еммі" і весь час жартувала, що пам'ятає "патлатого" Леннона. Серед її друзів був Рінго Стар, Френк Сінатра та Елвіс Преслі.