Фанат гри "Serious Sam" під ніком SolaisYosei, що прийшов на роботу в команду Croteam, допоміг пройти секретний рівень гри.

Як повідомляє internetua, він поспілкувався з виконавчим директором команди Романом Рібаріком і розповів про свої можливості.

Рібарік вже хотів викласти відео з секретним ходом, тому що його ніхто не помічав. Однак SolaisYosei після спілкування з главою студії завантажив редактор рівнів Serious Sam і зміг знайти останню нерозгадану таємницю гри.

"Після побіжного огляду рівень у формі літери "Т" не відрізнявся чимось особливим. Але я сказав їм, що не люблю викидати щось із гри і залишив його в якості секретного рівня", - розповів Рібарік.

Суть гри в тому, що геймер вбиває монстрів і збирає золоті статуетки для активації проходу. На одному з рівнів, які розробники засекретили, під назвою "Священні двори" (Sacred Yard), було більше десяти таємниць. Вони полягали в тому, що на рівні не було жодного ворога.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читайте також: Doom 4 показали геймерам справжнє пекло (фото)

У 2012 році один з фанатів під ніком Discy89 виявив, що виконуючи певну послідовність дій можна проскочити кілька секцій рівня. Але насправді, досі невідомий секрет дозволяє швидко пройти рівень нікого не вбиваючи.

Нагадаємо, що реліз гри "Serious Sam: The First Encounter" відбувся в 2001 році.