Офіційний представники МЗС Росії Марія Захарова відповіла на заяву німецького канцлера Ангели Меркель про незаконність відділення Кримського півострова. Вона вважає, що порівнювати цей випадок з історією поділу Німеччини після Другої світової просто недоречно, тому що нічого схожого в цих подіях немає.

Тирадою представниця Кремля вибухнула на своїй сторінці в Facebook. "Хіба хтось міг уявити собі пару років назад, що Канцлер ФРН візьме і вирішить складну кримську дилему, згадавши її в контексті об'єднання Німеччини? Але ж коли в 2015 році Лавров (глава МЗС РФ. - ред.) на Мюнхенській конференції, кажучи про "кримський референдум", нагадав, що "об'єднання Німеччини відбувалося без всякого референдуму, і ми були активними прихильниками цього", місцева публіка зайшлася від обурення - по залу прокотилася хвиля шипіння, яке перейшло в гул. Тепер же згадка історії Криму і об'єднання Німеччини точка зору німецького керівництва", - пише Захарова.



Вона чомусь упевнена, що в цій історії розділеними проти волі є не народ України і півострова, а Криму та Росії.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як росіяни обплювали Захарову за "ганебний" дрес-код.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще