Ураган Ірма був самим потужним і руйнівним за останні 10 років у США. Він охопив весь півострів Флорида від Джексонвилла до Майамі.
Спочатку ураган Ірма буквально зніс острів в Карибському морі, пізніше зачепив Кубу, і тільки після вже взявся за США. Ірма - розміром з Францію. Швидкість циклону неймовірна - 300 кілометрів на годину. Мільйон – постраждали. А за прогнозами - може бути, і сім.

Ураган Ірма: наслідки

Незважаючи на те, що стихія вже досить таки ослабла, вона встигла наробити лиха узбережжі США. На самому початку ураган Ірма отримав найвищу – 5 категорію за шкалою ураганів Саффіра-Сімпсона. Фахівці вже встигли оцінити збитки для США – близько 300 мільярдів доларів. У теж час, потрібно додати, що більш 3 мільйонів чоловік залишилися без електрики. А найжахливіше, це те, що ураган Ірма, за різними даними, забрав життя від 3 до 24 осіб. І то, число зовсім невелике, тільки тому, що третину населення Флориди вчасно евакуювали.

Ураган Ірма: фото і відео наслідків

Ми пропонуємо вам подивитися на наслідки урагану Ірма своїми очима. Побачити цифри і статистику події – це одне. Але подивитися на те, як Ірма руйнувала не тільки будинки і вулиці, а й людські життя – це зовсім інше.
Фото наслідків урагану Ірма:







Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Відео урагану Ірма: