На Північному Кавказі в російському місті Нальчик вночі сталася перестрілка із групою бойовиків. Їх заблокували у багатоповерховому будинку, вели переговори, проте терористи відкрили вогонь по силовиках.

Про це пише ТАСС, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах Кабардино-Балкарії.

"Протягом декількох годин з озброєною групою вели переговори. Однак бойовики відмовилися скласти зброю і відкрили вогонь по співробітниках сил правопорядку. В результаті бойового зіткнення шість бандитів були нейтралізовані", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: В Еміратах засудять 41 людину за спробу повалення влади

Раніше, бойовиків заблокували в одному із п'ятиповерхових будинків в районі Олександрівка.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Згідно інформації, нейтралізовані бандити скоїли ряд терактів, у тому числі вбивство 31 липня полковника поліції.

Начальника штабу ОМВД по Черекського району розстріляли у власному будинку.

Нагадаємо, у ніч на 23 липня в Нальчику також був введений режим Контртерористичної операції (КТО). Членів збройного формування заблокували на території, обмеженої проспектом Леніна, вулицями Куашева, Рибалко, Щорса, Кабардинская і Толстого. Пізніше бойовики перемістилися в один з багатоквартирних будинків, де у них був перевалочний пункт.

На місці події вибухотехніки виявили лабораторію з виготовлення саморобних вибухових пристроїв та склад із вогнепальною зброєю та боєприпасами.

За даними відомства, зловмисники мали намір використовувати арсенал для терактів на території республіки.