Ставлення представників української влади до екс-голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі дивним чином змінилося за кілька років. Яскравим прикладом цього став нардеп Антон Геращенко.

Про це повідомив блогер Іван Оберемко в Facebook. У 2015 році Геращенко називав Саакашвілі диригентом реформ в країні. Він, за його словами, покаже приклад безжальної боротьби з корупцією та круговою порукою.

"Міхеїл не стане мовчати, якщо не буде згоден з невірними або тим, яке має ознаки саботажу, рішеннями центральної і місцевої влади. Його не зігнути і не залякати!" - так характеризував народний депутат екс-президента Грузії.

Тепер же він стверджує, що вся влада Саакашвілі в Грузії трималася на насильстві і постійній брехні. Його методи, за словами Геращенко, не відрізнялися від методів президента-втікача Віктора Януковича.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі підписав адміністративний протокол про незаконний перетин кордону, з яким до нього прийшли прикордонники.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще