У Кременчуці навчилися відновлювати бронемашини, які підірвалися на фугасі. Вони показали шокуючі фотографі, як вдалося "воскресити" БТР.

Як розповіли воїни, які приїхали забирати відновлену техніку, вибух фугасу вивертає навиворіт танки і БТР.

"Під час бою екіпаж не постраждав, бронеавтомобіль узяв всю ударну хвилю на себе, захистивши бійців. Думали, дивлячись на понівечений Кугуар, що він відновленню не підлягає. Але виявилось, що на заводі змогли врятувати його", - говорять бійці.

Генеральний директор "КрАЗ" Роман Черняк розповів, що вони полагодили вже близько трьох десятків техніки, що постраждали під час бойових дій. До речі, машини лагодять за свої особисті кошти, пише autoconsulting.com.ua.

Читайте також: Як наші солдати поцупили з-під носа в сепаратистів БМП (відео)

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що торкається Кугуара на фото, то йому відновили раму і кузов, поміняли передній міст, карданний вал рульового управління, блок управління двигуном, радіатор охолоджування двигуна. Також усунені механічні пошкодження двигуна, встановлені чотири основних і додаткове колеса, виготовлений і встановлений новий передній бампер та ін.