На Вінничині одна особа загинула, двоє отримали поранення внаслідок стрілянини, яку влаштував 64-річний військовий пенсіонер.

Свій вчинок чоловік пояснив тим, що хотів помститись, йдеться у сюжеті "ТСН".

"Три постріли зробив. Причина - вони мене отруїли, відправили в дурдом, потім отруїли. Я цілий рік чекав, щоб помститися", - пояснив стрілок.

45-річний Сергій помер на місці, за життя його друга борються медики.

"Дуже у важкому стані доставляли, практично тиск був 60 на 0. Одна дробина пройшла через легені і пошкодила легені, виникла кровотеча і дотично пройшла по серцевій сумці і пошкодила верхівку серця. Виконано дві операції - на легенях і на серці", - розповів Віктор Чікіна, завідуючий хірургічним відділенням Липовецької ЦРЛ.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ще один постраждалий відбувся незначними травмами - госпіталізація йому не знадобилася.

Селяни кажуть - чоловік змінився, відколи розлучився з дружиною, страждав від депресії через безгрошів'я. Рік тому навіть лікувався у психлікарні. Тож насамперед його перевірятимуть на осудність.

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", патрульна поліція Львова нагородила вісім школярів, які вразили країну своїми сміливими вчинками.