Колишній очільник головного управління МВС в Донецькій області Роман Романов, який здав будівлю обласної держадміністрації сепаратистам, залишив Київ після отримання погроз.

"Після того, що сталося і що люди стали писати в коментарях, про те, що машину треба спалити і розстріляти родину, я вирішив покинути Київ. Бути новим Бузиною я не хочу", - сказав він по телефону виданню "Новости Донбасса".

Коментуючи публікацію народного депутата Єгора Фірсова у Facebook, Романов порекомендував йому "займатися реформами, а не піаритися".

Екс-начальник донецької міліції підтвердив, що він відвідував Крим, як "всі влітку відвідують". Також він відкинув звинувачення у здачі Донецька і зраді. "Я народився в Донецьку, і людей Донецька я ніколи не зраджував", - сказав Романов.

Читайте також: Половина росіян погодились залишитись без інтернету

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, наприкінці липня нардеп Фірсов побачив екс-главу УМВС Донецької області у Києві. Політик розповів, що колишній правоохоронець тренується в спортклубі і їздить на дорогому авто.