Ведуча популярного тревел-шоу та співачка Регіна Тодоренко приміряла на себе вбрання з нової осінньо-зимової колекції H & M Studio та поділилася порадами стосовно того, як побудувати хороші взаємини з чоловіком.

Дівчина дала інтерв’ю виданню Glamour.

На сторінках журналу Регіну можна побачити в найнесподіваніших образах та з коротким волоссям. Вбрання, представлене нею, вже з’явилося у продажу.

У перервах між зйомками телеведуча розповіла читачам, де якого чоловіка слід шукати. Так, в Ефіопії водяться хазяйновиті, а розумні – в бібліотеках Європи. Тим же, хто хоче собі сексуального мачо, Регіна радить їхати за ним прямісінько на Кубу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А щоб отримати все і відразу, і зробити з коханого чоловіка мрії, потрібно свого хлопця повозити по світу.

Тодоренко радить дівчатам, яким довго не відповідає об’єкт їх бажань, не витрачати на нього час і оглянутися навколо.

Якщо ж бойфренд вже є, слід познайомити його зі своєю мамою, бо ніхто краще за неї не визначить, підходить вам ця людина чи ні.

Ідеальним місцем для знайомства Регіна вважає сцену.

"Хоча не знаю, чи можна назвати це побаченням. Там все дозволено, тому що ви граєте роль, і ніхто вас не зможе дорікнути. А життя - це тим більше вистава, значить, в житті можна все", - резюмувала вона.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Тодоренко потішила своїх підписників в Instagram кумедним фото.