Компанія The Northeast Maglev планує побудувати маглев-лінію для перевезення пасажирів на величезній швидкості, тим самим склавши конкуренцію проекту Маска і швидкісним поїздам гіганта Amtrak і авіакомпаніям. TNEM планує побудувати швидкісну залізницю між Вашингтоном і Балтимором і з часом продовжити маршрут до Нью-Йорка.

Компанія дозволить пересуватися в два рази швидше швидкісних поїздів і Hyperloop Ілона Маска, однак випробування ще не проведені. Досягти такої швидкості TNEM допоможе технологія магліва, розроблена японською компанією.

Потяги на магнітній подушці тримаються над полотном дороги за рахунок електромагнітного поля. Завдяки цьому транспорт може досягати великих швидкостей: у 2015 поїзд розробників технології поставив світовий рекорд, досягнувши швидкості 600 км/ч.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За словами творців проекту, на вооплощение його життя піде не менше 15 років та 10 млрд. доларів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що google "воскресив" тамагочі.