Напевно, вже всі чули, що вчора проходила презентація Apple. Як і очікувалося, були показані iPhone 8/8 Plus X і iPhone, ну і, як обіцялося, Apple Watch Series 3. Сама презентація пройшла з невеликими конфузами, але, незважаючи на це, нова продукція Apple всіх дуже зацікавила. Тому, ми вирішили розповісти вам детальніше про нові Apple Watch, які тепер стали незалежними, але через це не будуть продаватися в Україні.

Apple Watch Series 3 з модулем в Україні продаватися не будуть

Головні нововведення в нових часах від Apple – це стільниковий модуль і можливість зберігати музику на самому пристрої, без телефону. Це робить Apple Watch Series повністю самостійними, і з їх допомогою, можна обходитися і без телефону. От тільки є одне але – ряд країн, де Apple Watch Series 3 з стільниковим модулем будуть продаватися, дуже обмежений. І Україна, звичайно ж, туди не входить. Навіть, незважаючи на те, що Київ засвітився в рекламі цих самого годинника.

Ціна на Apple Watch Series 3

Купити Apple Watch Series 3 можна буде за 399 доларів, у той час як попередні версії будуть коштувати 329 за 2 серію, і 249 за першу. Продаватися нові годинник від Apple почнуть з 22 вересня, а замовити попередньо їх можна буде ще з 15 числа того ж місяця.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що 12 вересня пройшла презентація нової продукції Apple, були показані iPhone 8/8 Plus X і iPhone і Apple Watch Series 3.